RSS

04.12.2008

Cum sa ajungi faimos: Oana

In Spania emite o televiziune, Tele 5, care traieste mai mult din scandal si polemica. Acolo a dat lovitura Florin Salam, acolo da lovitura acum o romanca.


Despre ce este vorba? Respectiva televiziune emite o emisiune de tipul celor matrimoniale, numita Femei si barbati si viceversa, in care unui barbat ii sunt aduse in platou mai multe femeidintre care el, cu timpul, va alege una cu care crede ca poate avea o relatie serioasa.





El alege dintre femei doua cu care sa se intalneasca dupa fiecare program, se cunosc, bla, bla, bla...Ei bine, între cele care au aparut in platou este si o romanca de 30 de ani, Oana pe numele ei.Pentru inceput, romanca spune ca este o persoana linistita si timida, iar deocamdata asta i-aprins bine, fiind favorita aluia care alege si a publicului. Motiv pentru care au sarit toate cațele care ii sunt rivale ( femeile sunt toate la fel, indiferent de tara) atacând-o cu chestii degenul: ai apărut intr-o revistă porno, vii aici iar după program umbli cu un alt barbat... chestii...


De urmărit, pentru ca fata este misterioasă( știe cineva ceva despre ea?) și e pe cale să devină un nou Costel Busuioc al Spaniei:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu