RSS

28.10.2008

Manifestul bloggerului necunoscut


Bloggeri din toata lumea, uniti-va!


V-ati saturat sa va tot spuna lumea ce blog nasol aveti? V-ati saturat de toate sfaturile alea de "merda"( posteaza regulat, sa ai o tematica bine definita,scrie concis si la obiect, etc )?


Tinand cont ca:

1) Nu vom reusi niciodata sa obtinem mii si mii de vizite, sa castigam bani din blog, cu atat mai putin un premiu Pulitzer...

2) Nu credem ca calitatea ( e cacofonie, si ce? ) blogului este inluentata de numarul vizitatorilor sau de cantitatea paginilor care linkuiesc catre el

3) Stim si acceptam ca 99% dintre vizite vin de la prieteni sau din lista de messenger( si aia adusi cu japca "Vrei sa vezi ceva fain?")

4) Nu scriem pentru a satisface vizitatorii (bullshit!) ci pentru a ne autosatisface ( suna a onanie ).Daca exista zece persoane care intra regulat pe blogul nostru, suntem la fel de fericiti ca si in cazul in care ar intra o mie.


Manifestand ca:


5) Avem privilegiul de a nu ne frica de uitare. Cine sa ne uite?

6) E posibil ca fericirea suprema sa vina in momentul in care unul dintre posturile noastre ajunge sa fie popular pe Internet. Promitem insa ca nu vom apela la metode "negre" pentru a reusi asta.


Concluzionam:
7) Acesta este blogul meu

8) Eu ma platesc. Imi dau si restul.

9) In cazul in care chestia asta nu ii place cuiva sa nu o citeasca ( ce rasuflat este topicul asta ).


Daca esti un blogger autentic fura acest manifest!

a) Daca nu iti place o anumita parte a textului sau vrei sa mai adaugi ceva, schimba-l fara nicio urma de jena.

b) Nu spune unde ai gasit acest manifest ( prefer sa nu ma fac de ras ).

c) Sa nu cumva sa iti treaca prin cap sa pui link catre acest post, decat in cazul in care il critici.

d) E posibil sa citesti acest manifest pe un blog si sa nu stii daca l-a scris proprietarul ( se poate folosi acest termen? ) de acolo sau nu. De parca ar conta.


Spun toate astea si va rog sa furati acest manifest pentru ca orice blogger are dreptul de a fi un blogger de proasta calitate ( adica prost ) si sa fie mandru de asta.

Nu mai stiu de unde am luat poza

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu