RSS

18.11.2008

Mosnegii si babele pe trecerea de pietoni


Nu vi s-a intamplat niciodata? Vezi un mosneag in departare. Are timp sa treaca strada o data, de doua ori,de spate ori sau de cate ori vrea barba lui. Insa te vede si te asteapta. Te asteapta ....si cand esti la cativametri de zebra, gandesti ca te lasa sa treci ...paf ...se decide. Trebuie sa treaca ACUM, ca asa vrea barba lui.


Ai doua optiuni: calci pedala si daca ai noroc il prinzi inca pe trotuar sau franezi si te enervezi.Insa orice ai face, dita scandalul ce te paste.


Se inverzesc, se inrosesc ca Basescu atunci cand zbiara la ziaristi, te insulta, te blesteama de toate alea si ai grija daca ai oprit aproape de el... Iti lovesc masina cu ce au la indemana, sacosa in care are doi gogosari si trei felii de parizer,bastonul care ii tine cadavrul drept sau chiar cu nepotul pe care l-a scos la plimbare...


Vor sa te faca sa realizezi ca el era pe zebra inaintea ta si ca poate trece strada atunci cand i se scoala, daca mai are ce sa i se scoale.


Mai exista o varianta: acea a mosnegilor si a butonului de la semafor. Asta am intalnit-o mult in occident.

Strada e goala insa el nu trece. Asteapta nerabdator sa se apropie unul cu masina si paf...apasa butonul.Trece mosneagul strada cu un ranjet pervers pe moaca si tu stai ca mooia inca doua minute asteptand sa se inverzeasca semaforul.


Saru" mana mamaie!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu