RSS

06.11.2008

A fost odata intr-un avion...

In avion, inainte de decolare:
-Care e problema doamna?, intreaba stewardesa.
-Nu vedeti?, raspunde femeia, corpolenta, cu lant si ghiul de aur si tipica tunsoare permanenta in cap.M-ati asezat langa tiganul asta. Nu suport sa stau langa persoane din astea. Sunt repugnante, jegoase si urat mirositoare. Dati-mi alt loc!
-Va rog sa va calmati ...spune tanara stewardesa calma. Femeia ii putea fi mama. -Aproape toate locurile sunt ocupate. Ma duc sa vad daca gasim ceva liber.
Stewardesa pleaca si se intoarce dupa cateva minute. Bineinteles ca avionul sta pe loc asteptand rezolvarea problemei.
-Doamna, dupa cum banuiam, nu avem nici un loc liber la clasa economica, fapt confirmat de colegele mele.Avem insa cateva locuri la prima clasa.Iar inainte ca stimabila doamna, pentru care se amanase decolarea, sa apuce sa spuna ceva, stewardesa continua:-De obicei nu recurgem la aceste procedee. E anormal sa ii permitem unei persoane ce a platit biletla clasa economica sa calatoreasca la bussines-class. Insa date fiind cricumstantele, echipajul a considerat caar fi scandalos sa oblige o persoana sa calatoreasca alaturi de o persoana atat de repugnanta.
Stewardesa continua, adresandu-se tiganului ( persoanei de etnie rroma, scuze ):-Daca sunteti amabil, va rog sa va luati bagajul si sa ma insotiti. Va asteapta un loc la prima clasa.

Moment in care toti pasageri din avion s-au ridicat in picioare aplaudand iar coana recalcitranta,s-a facut mica in scaun, in ciuda celor aproximativ 100 de kilograme de slana pe care le detinea peste propriile oase.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu