RSS

05.11.2008

Vremuri grele



Câți dintre voi nu s-au văut nevoiț să își facă nevoile într-o toaletă publică? Și spun nevoile alea mari nu pișu-pișu. Deci te apucă nevoile pe neașteptat, fără preaviz, trebuie să strângi din buci, insă vine momentul în care nu mai poți rezista. Aici vine marea intrebare: Ți-ai făcut vreodată nevoile într-o toaletă publică fără să fii deranjat sau simți jenă? Nu cred, pentru că este practic imposibil.



Întâi, trebuie să ai noroc și să te rogi pentru ca wc-urile să fie libere. E imposibil să îți faci treburile liniștit dacă respectiva toaletă publică este plină de lume. Imaginează-ți că ești într-un McDonalds, faci ce faci pentru că ești nevoit să o faci, pentru ca apoi toți să se uite la tine cu o față Băi nene, ce ai mâncat azi?


Cabina în care te-ai băgat să aibă incuietoare. Dacă nu, descurcă-te între a îți face nevoile și în a ține blocată ușa. Nasol, nu? Mai sunt și alți căcăcioși ca tine și nu cred că vrei să te vadă ce grimase faci în acel moment.

Să fie hârtie igienică. Dacă nu este, chiar că te-ai căcat pe tine.

Să poți să golești wc-ul. Nu e nimic mai rău decât faptul că nu poți trage apa, pentru simplul motiv că nu ai cum sau este infundat. Mirosul rămâne acolo, ba mai mult, se răspândește cu viteza luminii. Exista chiar riscul să fii denunțat de cel care intră dupa tine. Ce poate fi mai jenant?



Fă toată treaba o dată. Nu te grăbi. Rezolvă problema printr-o singură vizită la toaletă. Nu vrei să mai treci incă o dată prin toate astea, nu?



Poartă-te normal când ieși. Nu trebuie să te simți complexat(ă) de ceea ce ai făcut. Nu ai făcut nimic rău. Ba mai mult, toți fac același lucru, fiecare când îi vine rândul. Uită ce ai facut. Nu trebuie să te afecteze negativ sau să îți creeze fobii. Probabil că vei mai fi nevoit să faci asta. Doar ești om și din când în când te mai apucă, nu?

.

foto via Photobucket

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu