RSS

11.11.2008

Bai, tu iti dai seama cat de repede se schimba lumea?

Scenariu: Ion este prins cu briceagul la scoala, in timp ce scrijeleste pe banci.
Anii 90 dupa revolutie: Directorul il cheama in cancelarie, il trage putin de perciuni dupa care il intreaba de unde l-a cumparat. Are si el unul, dar nu asa fain.

Anul 2008: Scoala este evacuata, este chemata politia iar Ion este dus la psihiatru. Pro Tv si Antena 1 transmit live de la portile scolii.

Scenariu: Faceai o belea la scoala
Anii 90: Primeai de la profesor doua palme zdravene si erai trimis acasa. Acasa mai primeai doua suturi in cur si de la tac-tu.

Anul 2008: Profesorul isi cere scuze. Tie si colegilor tai pentru deranjul provocat. Ajungi acasa si isi cere si tac-tu scuze. Ba chiar iti cumpara un scuter.

Scenariu: Ion si Gigel isi impart pumni reciproc
Anii 90: Colegii isi incurajeaza fiecare favoritul. Ion castiga. Se impaca cu Gigel si sfarsesc prin a fi cei mai buni prieteni.
Anul 2008: Scoala este inchisa iar. Ministerul Educatiei porneste o campanie anti-violenta.Apar iar stirile Pro Tv si Antena 1.


Scenariu: Ana alearga de bezmetica pe strada si cade. Se juleste in genunchi.
Anii 90: Apare popa din sat si are grija de ea. Copila isi revine, se simte mai bine si pleaca iar sa alerge de bezmetica ( sa se joace...uh! ).
Anul 2008: Popa este acuzat de agresiune sexuala. E posibil sa faca vreo 5 ani de puscarie. Ana petrece vreo trei ani de zile prin sali de terapie psihiatrica. Popa se spanzura dupa ce iese de la puscarie. Apar stirile de la ora 5.

Va urma.....

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu