RSS

10.11.2008

Megastar strike again!!!


Incepe iar Megastar pe Prima Tv. Ce i-o fi determinand pe astia sa stea cu orele la coada doar pentru a canta ( cel putin asa se pretinde, ca se canta ) in fata unor persoane asezate pe scaun?
Apare unul care s-a dat bolnav la munca, lalaie ceva, se face de tot rahatul iar apoi rade o tara intreaga de el. Rade pana si el cand le povesteste prietenilor.Apare aia caruia i-a spus muma-sa ca lalaie bine si ea chiar crede. Apar aia sensibili. Aia care plang. Plang daca au fost respinsi, plang daca au fost admisi, plang daca sunt dati afara pe parcurs, plang daca melodia este in engleza, plang daca este data afara cea mai bunaprietena pe care o cunoaste de doar o saptamana, plang chiar si atunci cand castiga.


Normal. Orice suferinta merita suportata stiind ca ai sansa de a fi un superstar. Unde sunt aia care au castigat anii trecuti? Au venit din anonimat, au sfarsit in anonimat. Cum sa reuseasca daca insusi profesorii lor sunt niste anonimi, iar aia care ar trebui de fapt sa fie profesori sunt in juriu cu scopul de a ii da cu capul de toti pereti pe astia care vor sa fie ca ei.


Bietii copii inca nu si-au dat seama. In Romania ai succes pe cu totul alte cai. Asta cu cantatul, mai greu.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu