RSS

25.06.2009

A murit Michael Jackson. Is dead. Or not?

Ce să zic? Nu e de râs, însă nu pot trece cu vederea peste asta. Joi seară în jurul orei 23.00 trăgeam din greu de o bere împreună cu prietenii când văd că pe televizoarele din bar apare CNN-ul și al său faimos Breaking News care a anunțat că a crăpat Michael Jackson. A crăpat la inima. Ăsta e adevărul, nu vă strofocați că sunt aiurea. Și totuși, CNN-ul o ținea pe a sa, și anume că cel mai faimos Mihăiță din toate timpurile de pe planeta planetară este în comă, în timp ce L.A Times anunțase deja decesul omului. Ei bine, pentru mine s-a întâmplat ceva ce mi-a zugrăvit sută la sută grotescul lumii în care trăim; la CNN apare un nene prezentator care anunță:

-Nu vă putem confirma moartea lui Michael Jackson însă lucrăm din toate puterile pentru a vă o confirma.


Buhh... Lucrăm din greu să anunțăm o moarte. Rest in peace Maicăle! Unii spun că tu, doar dormi puțin. Cică ai să te trezești și ai să pleci în alea 50 de concerte pe care le programasei și ai să îi tragi de urechi pe cei de la CANCAN care din disperare, pentru a ajunge mai în față în Google a început să scrie titlurile cu MAJUSCULE de la cap la coadă.

În timpul ăsta, ăia de la Perez Hilton, de ciudă că le-a luat-o TMZ-ul înainte și le-a suflat ciolanul, au postat următoarea chestie ( după care au modificat ). Get your money back bă, că nu mai cântă ăsta! TMZ-ul și Perez Hilton sunt cele mai tari site-uri de cancanuri din Statele Împreunate ale Americii.

Încă ceva. De acum încolo, pentru câteva săptămâni până și cei mai înfocați maneliști o să descarce Michael Jackson la greu de pe internet. Download frate, că avem de unde. Asta până mai scoate Guță una tare turbo pe sistem.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu