RSS

27.09.2008

Fraier cu F mare

El e cel mai tare din parcare. El e miezul, taticul lor, meseriasul, cel care baga spaima in toti. El e .....auch! Doare ... Ce cretin!

Senzational! Gigi Becali beat!

A zis-o si nu imi vine sa cred. Ce s-o fi intamplat? Bianca, ceva detalii sau nu prea esti de acord cu marea constatare?
Titlu luat de aici

26.09.2008

Calculatorul de ultima generatie

Ultima generatie clar? Dracu stie cine il vinde si la ce pret insa mai conteaza amanuntele astea nesimnifcative? Conteaza ca exista. Nu poate fi contrazis adevarul. Este cel mai complet calculator portabil de pe piata, ok?

23.09.2008

Doi caini: Unul idiot si unul ... de cealalta parte a gardului

Am vazut multe clipuri cu caini insa asta merita medalia de aur la categoria " Animale Idioate". La inceput am crezut ca inoata,desi adancimea apei nu prea motiva o asemenea actiune. Poate ca ii era foame, insa rar gasesti pestiintr-o piscina de un metru patrat. Mi-am dat seama in cele din urma ca el de fapt nu stie pe unde sa iasa, iar marginea piscinei este cam la nivelul capului lui. A inceput sa imi fie mila de el, insa in fond este un animal. Chiar daca un pic idiot.

De cealalta parte a gardului apare opusul. Smecherul. Din cate banuiesc nu este la prima evadare de acestgen, dat fiind scandurile pe care stapanul i le-a proprit in partea de sus a portii si faptul ca statea geana pe el cu camera video.

16.09.2008

Blog de umor


Salut. Azi 16 septembrie 2008 a pornit pe drumurile incalcite ale internetului Blog de Umor, un blog personal alimentat de un tip care este eu, adica Beleaua(ce pseudonim de rahat nu?). Despre ce e vorba aici? Titlul blogului este edificator, nu?


Beleaua este un tip trecut de limita celor 20 de ani ( deci poate avea chiar si 60) , plecat din Romania de vreo 5 sezoane , mare fan al sportului, drept dovada un alt site al sau, ceva mai vechi, BDF, al fotografiei si al bunei dispozitii.


Daca Blog de Umor va reusi in blogosfera românească rămâne de văzut. Cert este că perseverența nu lipsește de aici. Pe parcurs ne-om cunoaște mai bine.