RSS

30.06.2009

Razbunarea e arma prostului?

Timpurile prezente, cu criza asta de căcat ce ne-a venit pe cap, de parcă am fi dus-o tare bine, te fac să te gândești de vreo 899 de ori înainte de a face vreun pas greșit. Nu de altceva, dar...

Ești atent la mine acum? Știu tot despre ea, porcule, nesimțitule, idiotule... etc, etc. Totul este înregistrat video. A ta, în curând, fostă soție Emily.

Am plătit chestia asta din contul bancar pe care îl avem împreună.


Razbunarea arma prostului

Reflexii si reflexe

Ideile pentru posturi noi sunt ca bancurile sau visele. Ziua următoare le-ai și uitat. Așa am ajuns să întreb. V-ar place să locuiți pe lângă aeroportul din Gibraltar?


Aeroport Gibraltar

29.06.2009

Misoginismul este o atitudine de ostilitate sau de dispreţ faţă de femei.

Asta e definiția din DEX. Deci, lăsându-le la o parte pe: maică-mea, prietena, sora, bunicile, matușele, verișoarele, nepoatele, prietena lu frate-miu, nevestele unchilor mei, prietenele verișorilor mei, amicele mele, mamele amicilor mei, surorile prietenilor mei, prietenele prietenilor mei, bunicile prietenilor mei, mătușele prietenilor mei, nepoatele și verișoarele prietenilor mei, colegele de job, colegele și prietenele prietenei mele, mătușele prietenei mele....etc ... cititoarele acestui blog ( câte or fi ele )... deci lăsându-le pe ele la o parte, restul sunt inecesare. Mă declar misogin.

Motive? Unul dintre ele, mai jos:



28.06.2009

De ce e Internet Explorer mai bun decat Firefox?

Că Explorerul e de KK, că Fierfoxul e browserul-miez, că Opera se screme și ea, că Safari și alte leșinături din astea în materie de navigare pe web. Tot Explorerul rulează bre... Adică pot face dușmanii așa ceva?


de aici

Ah ... ce mă exciți !

Zbang !

26.06.2009

Legalizarea țâțelor


A venit vara nene. Văd peste tot țâțe masculine, cu păr sau fără păr, peste burtă sau peste schelet, alne, negre sau doar bronzate... însă toți masculii umblă cu țâțele la vedere. Femeile nu monșer. Personajele astea își țin țâțele la vedere, la piață, la mall, la cine, chiar și la plajă sau la piscină. În ultimele cazuri, câteodată mai ai noroc dacă te holbezi cu atenție și mai vezi câte una care a uitat ce sunt alea prejudecăți.

Țățele sunt patrimoniu public. Nu ar trebui ținute în frâu de sutiene sau decolteuri perverse. Țâțele sunt inocente, vin cu atașate din fabrică și toți am fost puși în situația de a suge la ele, măcar și pentru câteva zile după ce ne-am născut. Țâțele sunt o certitudine anatomică, indiferent cât de mult ne sechestrează retina sau ne agită pantalonii.

Avem dreptul la țâțe, de la cele bronzate de pe plajă, până la albiciunile din parlament. Legalizați țâțele.Trăiască vara!

credit foto

25.06.2009

A murit Michael Jackson. Is dead. Or not?

Ce să zic? Nu e de râs, însă nu pot trece cu vederea peste asta. Joi seară în jurul orei 23.00 trăgeam din greu de o bere împreună cu prietenii când văd că pe televizoarele din bar apare CNN-ul și al său faimos Breaking News care a anunțat că a crăpat Michael Jackson. A crăpat la inima. Ăsta e adevărul, nu vă strofocați că sunt aiurea. Și totuși, CNN-ul o ținea pe a sa, și anume că cel mai faimos Mihăiță din toate timpurile de pe planeta planetară este în comă, în timp ce L.A Times anunțase deja decesul omului. Ei bine, pentru mine s-a întâmplat ceva ce mi-a zugrăvit sută la sută grotescul lumii în care trăim; la CNN apare un nene prezentator care anunță:

-Nu vă putem confirma moartea lui Michael Jackson însă lucrăm din toate puterile pentru a vă o confirma.


Buhh... Lucrăm din greu să anunțăm o moarte. Rest in peace Maicăle! Unii spun că tu, doar dormi puțin. Cică ai să te trezești și ai să pleci în alea 50 de concerte pe care le programasei și ai să îi tragi de urechi pe cei de la CANCAN care din disperare, pentru a ajunge mai în față în Google a început să scrie titlurile cu MAJUSCULE de la cap la coadă.

În timpul ăsta, ăia de la Perez Hilton, de ciudă că le-a luat-o TMZ-ul înainte și le-a suflat ciolanul, au postat următoarea chestie ( după care au modificat ). Get your money back bă, că nu mai cântă ăsta! TMZ-ul și Perez Hilton sunt cele mai tari site-uri de cancanuri din Statele Împreunate ale Americii.

Încă ceva. De acum încolo, pentru câteva săptămâni până și cei mai înfocați maneliști o să descarce Michael Jackson la greu de pe internet. Download frate, că avem de unde. Asta până mai scoate Guță una tare turbo pe sistem.

24.06.2009

Revelații: Iubirea

Eu ( ăsta pe care nu îl cunoaște nimeni încă, pentru că nu am pus un amărât de About Me pe blog ) și prietena mea suntem foarte îndrăgostiți unul de altul. Și ieșim. Mi-am dat seama însă de ce o țin strâns de mână pe stradă. Dacă îi dau drumul începe să cumpere ...

Schimb de roluri

Rătăcind pe Tech Crunch, am dat peste pagina asta. O pagină unde Photoshopul își face treaba din plin și schimbă rolurile în duo-ul tătă-fiu. Acum, am ceva nedumeriri: cu cine seamănă astă mic din poza de mai jos? Cu Arhi sau cu VisUrât la vârsta lui Arhi?


23.06.2009

Obama ucide în direct

Da. Obama, salvatorul secolului douășunu, președintele hamericanilor și al restului planetei ... El... Mesia... A început să devasteze planeta lovind în cei mai slabi:




Da! Obama a executat o muscă în direct. Probabil că muscă stă acolo în raiul insectelor și meditează mulțumită: Băgami-aș! M-a omorât chiar președintele Statelor Unite.

22.06.2009

Din puța gândirii ...

Băi, atunci când e treaba nasoală adu-ți aminte mereu, ca dacă azi îți merge nașpa....



mâine poate fi și mai rău.



Dacă stăm și ne uităm mai bine la expresia feței lui, cred că pentru lup nu e chiar așa nasoală treaba.

21.06.2009

Ce face un dinamovist când se termină campionatul?

Stați liniștiți. Nu e dinamovist. Nici măcar nu e român. Deși, cine nu și l-a imaginat măcar o dată pe Cristi Borcea făcând așa ceva?


Cum joacă Isus biliard?

Reclamațiile să meargă către marea grădină a interentului. Iartă-mă Doamne. Probabil că nu știu ce fac.


Forta centrifuga, acceleratia si viteza

Calculați și voi. Credeți că veți găsi o metodă mai bună?


Wii

Femeile sensibile să nu se uite la clipul ăsta. biggrin

Învață să dansezi cu Mister Bean

Ne naștem goi, uzi fleașcă și flămânzi. După aia, lucrurile se înrăutățesc. Nu mă credeți? Exemplu:

Oameni beți